Praktijk Fiero Almere

Geluk vindt men niet in bezit noch in goud. Geluk huist in de ziel.

Democritus.

Spiritueel Coaching

Praktijk-Fièro kan je helpen

Je zit in een lastige situatie en wil dit helder krijgen thuis of op het werk.
Je hebt moeite met nee zeggen of je wil meer je grenzen bewaken.
Op het werk heb je functioneringsproblemen, door bijvoorbeeld een conflict.
Het communiceren op het werk of privé gaat niet zoals je zou willen.
Je ondervindt moeilijkheden in een nieuwe functie.
Je hebt moeite met het stellen van prioriteiten.
Je zou graag willen veranderen en je assertiever opstellen, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken.
Als je weinig zelfvertrouwen hebt.
Waar ben je goed in, wat zijn je kwaliteiten.
 

Je kunt natuurlijk proberen er zelf uit te komen, maar vaak is dit lastig omdat je niet altijd weet waar de schoen wringt. Ik bied je de mogelijkheid om er over te praten. In al deze situaties kan je door het praten met een onafhankelijke deskundige, inzichten en handvatten krijgen om vaardigheden aan te leren, te groeien en uiteindelijk oplossingen te vinden.

Als spiritueel coach neem ik mijn intuïtie als uitgangspunt voor mijn manier van coachen. Ik maak bij spiritueel coaching gebruik van mijn eigen geest en de diepere lagen van mijn bewustzijn en onderzoek dit ook bij de clïent.

In een aantal gesprekken onderzoeken we wat de oorzaak is van datgene waarmee je zit. We kijken naar de situatie(s) en jouw rol daarin. We kijken ook naar de manier hoe je die rol vervult en wat jij nodig hebt om deze rol naar tevredenheid te veranderen.
Deze manier van werken wordt coachen genoemd. Coachen is vooral praktisch gericht. Het probleem wordt geïnventariseerd, zonder daarbij al te zeer de aandacht te vestigen op je verleden. Daarna wordt er een stappenplan gemaakt welke stap voor stap wordt uitgevoerd. Bij Coachen is je begeleiding meer sturend dan bij counseling. De weg naar een 'oplossing' of 'manier van omgaan met' is korter.

Aanpak

In een kennismakingsgesprek bespreken we de reden van je komst en wat je met de coaching wilt bereiken. Ik zal uitleggen wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Als het voor beide partijen klikt en we besluiten samen verder te werken, maken we een afspraak voor een eerste gesprek. Hoeveel gesprekken je nodig hebt is afhankelijk van het probleem en wat je wilt bereiken. Een half jaar na het beëindigen van de gesprekken hebben we nog een nazorg gesprek.

Voor informatie kunt u bellen met 036 844 17 73.

laatst bijgewerkt 01-02-2022

Erna Ottevanger
Klavergriend 105
1356 KE ALMERE
036- 8441773